startersets

Dermalogica’s Skin Kits zijn verkrijgbaar voor alle huidtypes en huidcondities, en beschikken over een aantal producten in reisformaat uit de desgewenste productlijn. Een Skin Kit is de ideale mogelijkheid om kennis te maken met Dermalogica’s productassortiment. Op die manier kun je diverse producten een tijdje uitproberen en ervaren wat ze kunnen betekenen voor jouw huid.

Klik op de producten voor meer informatie.

Age Defense Kit
Gaat de strijd aan met (voortijdige) huidveroudering. Ideaal om kennis te maken met de AGE Smart productlijn. Ideaal om mee te nemen als travel kit op vakantie. Verstevigt en verheldert de huid. ... (meer lezen)
€ 66,00
Clear + Brighten Kit
Starterskit tegen onzuiverheden. Voor een schone, zuivere en egale huid. Ideaal om kennis te maken met Dermalogica. Handig voor op vakantie (travel sizes). Compleet verzorgingsroutine. ... (meer lezen)
€ 56,00
Clearly Matte Kit
Starterskit Clear Start. Voor de jonge, onzuivere huid. Vermindert onzuiverheden + overtollig talg. Handig voor op vakantie / travel sizes.
€ 32,00
Daily brightness boosters kit
Set ter waarde van €80 Handige travel sizes Egaliseert en verheldert de huid Voor de doffe of oneffen huid
€ 58,00
Discover Healthy Skin Kit
Ideale starterskit om kennis te maken met Dermalogica. Handig om mee te nemen als travel kit op vakantie. Voor alle huidtypes. Bevat een compleet huidverzorgingsroutine. ... (meer lezen)
€ 47,00
Intensive Moisture Trio
Ideale starterskit om kennis te maken met Dermalogica. Voor de droge huid. Handige travel sizes voor op vakantie. Voedt de huid intensief. Versterkt de barrière lipidelaag van de huid. ... (meer lezen)
€ 47,00