dag- & nachtcremes

Dag- en nachtcrèmes, ook wel moisturizers genoemd, zijn onmisbaar voor de dagelijkse verzorging en bescherming van onze huid. Dagelijks smeren met een hydraterende crème is belangrijk om vochtverlies onder controle te houden en de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf, terwijl onderliggende producten worden “ingeseald”. Het aanbrengen van een moisturizer is dan ook altijd je laatste stap. Dermalogica biedt crèmes aan voor een gevoelige huid, vette huid, onzuivere huid, droge huid en meer. Met de innovatieve formules en krachtige ingrediënten ben je ervan verzekerd dat jouw huid krijgt wat hij nodig heeft om gezond te worden en te blijven. Klik op de producten voor meer informatie. 

Active Moist
Olievrije, lichtgewicht moisturizer. Voor de gecombineerde tot vette huid. Hydrateert en verfijnt de porien.
vanaf € 46,00
Barrier Repair
Watervrije moisturizer. Aanbevolen voor de gevoelige, reactieve of onlangs geëxfolieerde huid, Kalmeert en voorkomt en vermindert gevoeligheid.
€ 58,00
Biolumin-C Gel Moisturizer
Verheldert de huid direct. Egaliseert de huid na verloop van tijd. Hydrateert voor een healthy glow. Stimuleert de celvernieuwing. ... (meer lezen)
€ 75,00
Calm Water Gel
Hydrateert de droge, geprikkelde huid. Verzacht en kalmeert de gevoelige huid. Gaat vochtverlies van de huid tegen.
€ 59,00
Clearing Defense SPF30
Lichtgewicht moisturizer met SPF30. Voor de jonge vette, onzuivere huid. Verstopt de poriën niet, anti-glim. Glutenvrij, vegan.
€ 31,00
Dynamic Skin Recovery SPF50
Moisturizer met SPF50. Zorgt voor intensieve hydratatie. Vermindert fijne lijntjes en rimpels. Stimuleert de aanmaak van collageen.
vanaf € 27,00
Intensive Moisture Balance
Vernieuwde formule. Intensief voedende moisturizer voor de droge huid. Versterkt de lipidelaag van de huid. Brengt het microbioom van de huid in balans.
vanaf € 19,00
Oil Free Matte SPF30
Talgabsorberende moisturizer. Olievrij en gaat glimmen tegen. Geschikt voor de vette en/of onzuivere huid. Breedspectrum zonbescherming SPF30. Gaat (voortijdige) huidveroudering tegen. ... (meer lezen)
€ 65,00
Powerbright Moisturizer SPF50
Moisturizer met breedspectrum UV-bescherming. Verheldert en controleert hyperpigmentatie. Versterkt de natuurlijke vochtbalans.
€ 84,00
Powerbright Moisturizer SPF50
Moisturizer met breedspectrum UV-bescherming. Verheldert en controleert hyperpigmentatie. Versterkt de natuurlijke vochtbalans.
€ 84,00
Powerbright Overnight Cream
Verheldert en vermindert hyperpigmentatie. Egaliseert en hydrateert. Stimuleert de collageenproductie.
€ 99,00
Prisma Protect SPF30
'Master multitasker moisturizer. Bevat breedspectrum SPF30. Beschermt tegen UV-straling, vrije radicalen en luchtvervuiling. Geeft een gezonde, natuurlijke uitstraling.   ... (meer lezen)
vanaf € 22,00
Pure Night
Verheldert en vermindert hyperpigmentatie. Egaliseert en hydrateert. Stimuleert de collageenproductie.
€ 89,00
Skin Smoothing Cream
48u lang hydraterende moisturizer. Beschermt het huideigen microbioom. Normale tot droge huid.
vanaf € 19,00
Soothing Hydrating Lotion
Voor de (jonge) onzuivere huid. Olievrije, lichtgewicht moisturizer. Vermindert onzuiverheden. Gaat roodheid tegen.
€ 26,00
Sound Sleep Cocoon
Voor alle huidtypen en huidcondities. Bevordert het nachtelijk herstel. Vermindert tekenen van vermoeidheid. Revitaliseert de huid. Hydrateert en verheldert de huid. ... (meer lezen)
€ 89,00