Meet & treat

Wat leuk dat je overweegt om een afspraak te maken! Ik kan me voorstellen dat mijn brede behandelaanbod je een beetje doet duizelen. Daarom heb ik voor de eerste keer een overzichtelijke optie voor je: Meet & Treat.

 

 

Tijdens jouw eerste afspraak bekijken we eerst samen of we een match zijn voor elkaar, waar jouw wensen en behoeften liggen op het gebied van skincare, welk doel jij voor ogen hebt en welk merk hier het beste op aansluit. Door middel van een uitgebreide huidanalyse, krijgen we een goed beeld van jouw huidconditie. Aan de hand van de verzamelde informatie stelt jouw Skin Expert vervolgens een op maat gemaakt behandel- en productadvies samen. Dit is de start naar jouw meest gezonde huid ooit!

 

Na de eerste behandeling

Bij Beautycare Kim vinden we het belangrijk om samen te werken aan jouw meeste gezonde huid. Hierbij zal jouw Skin Expert je altijd van de beste behandeling voorzien in de salon. Thuis de juiste producten gebruiken, is hierbij van belang. We duimen daarom dat je zelf ook enthousiast aan de slag gaat met de geadviseerde producten!

 

'Wist je dat...  maar liefst 80% van hoe jouw huid eruitziet, afhankelijk is van hoe je je huid dagelijks thuis verzorgt?'

 

We kijken er naar uit om je te verwelkomen!

Prijs € 62,50

Tijd: 60 minuten

  • Intakegesprek en huidanalyse
  • Korte kennismakingsbehandeling
  • Behandelplan en productadvies
  • Inplannen van je eerste huidverbeterende gezichtsbehandeling