Meet & treat

incl. startset verzorgingsproducten twv €45.

Bij Beautycare Kim hebben we de Meet & Treat behandeling in het leven geroepen om het jou als klant wat gemakkelijker te maken. Wellicht kom je voor de eerste keer, heb je al een tijdje geen behandeling gehad of vindt je het lastig om de geschikte behandeling uit te kiezen. Tijdens de Meet & Treat behandeling gaan we samen kijken naar welke behandeling of kuur voor jou het meest geschikt is en past bij jouw huid en leefstijl.

  

De ‘Meet’

Voor deze behandeling reserveren we 45 minuten in onze agenda. We starten met een intake en huidanalyse. We bespreken jouw wensen en voegen deze toe aan de analyse. Hieruit komt een persoonlijk behandelplan.

 

De ‘Treat’

Tijdens de behandeling selecteren we producten en werkstoffen die nodig zijn om je huid optimaal te verzorgen en te verbeteren.

We sluiten de behandeling af met een huidverzorgingsadvies en je ontvangt een persoonlijk productadvies. Je neemt een startset op maat mee naar huis om thuis de effecten van de behandeling door te voeren en te starten met huidverbetering!

 

 

Tijd:  45 minuten

 

Prijs: € 82,50