Skin Treatments

Alle gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met producten van Dermalogica of KRX.

Meet & Treat

Tijdens de Meet & Treat behandeling gaan we samen kijken naar welke behandeling of kuur voor jou het meest geschikt is en past bij jouw huid en leefstijl.


Face Mapping huidanalyse

Een professionele, nauwkeurige huidanalyse inclusief een persoonlijk Skin Fitness Plan.


ProSkin

Een huidverzorgende 30 of 60 minuten behandeling gericht op een bepaalde zonde of conditie die extra aandacht nodig heeft.


ProSkin Expert

Een stapje hoger op met Proskin Expert door middel van een level 3 of 4 peeling, gebruik van hoogactieve serums en apparatuur zoals dermabrasie, cupping, ultrasound of Led-therapie.


Natural Facelift Massage

Natural Face Lifting is een manuele verjongingskuur van het gelaat, de hals, en het decolleté, een natuurlijke facelift. Door de combinatie van verschillende intensieve technieken en lymfedrainage wordt de huid op een natuurlijke manier gelift.


Microneedling

De Microneedling behandeling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen voor een gezonde, frisse en stralende huid


Pro Power Peel

Deze behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s Pro power peel. Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie.


Green Sea peel

Met de green sea peel van KRX vernieuw en verjong je je huid op een natuurlijke manier. De hoofdsamenstelling van deze peeling wordt puur uit de zee geoogst en stimuleert de huid, doordat er tijdens de behandeling spicula’s (micronaaldjes afkomstig van de zeespons) in de huid worden gewreven.


Carboxy Therapie

De revolutionaire naaldvrije CO2-Carboxy therapie is een ware sensatie voor je huid. Na de eerste behandeling ziet je huid er aanzienlijk helderder, frisser, egaler, minder gelijnd en soepel uit.


Collageendraadlifting

Met een speciaal tangetje brengen we de collageendraad aan in de rimpel. Het serum en het draadje dat gebruikt worden, lossen op en dringen diep in de huid waar ze onder andere de collageenaanmaak stimuleren