PMU Wenkbrauwen

Mooie wenkbrauwen sieren uw gezicht en zijn bepalend voor mimiek en expressie. Veel dames kiezen ervoor om wenkbrauwen permanent te laten zetten; je spreekt dan over PMU wenkbrauwen. De een kiest voor permanente make-up omdat ze het lastig vindt om mooie wenkbrauwen te tekenen en de ander vindt het teveel werk.

 

Bij Beautycare Kim maken we gebruik van verschillende technieken die een mooie en ‘natuurlijke’ look geven aan je wenkbrauwen. Ook wanneer je geen haartjes meer hebt in de wenkbrauwen, zijn deze technieken perfect om een natuurlijk resultaat te verkrijgen. De resultaten zijn verbluffend en de aangebrachte wenkbrauwen zijn niet van echt te onderscheiden.

 

Behandeling PMU Wenkbrauwen

Alle onderstaande technieken kunnen worden toegepast bij mij in de salon. Voor jou bestaat dus altijd de mogelijkheid voor een perfecte wenkbrauw wanneer je een advies en behandeling bij Beautycare Kim afspreekt. Het is belangrijk om te weten dat bij alle technieken in de huid gewerkt wordt waardoor een soort schaafwondje ontstaat.

 

Na de behandeling krijg je daarom uitgebreide nazorginstructies. Ook krijg je een product mee om de wenkbrauwen te verzorgen na de behandeling. De meegegeven nazorginstructies moeten goed opgevolgd worden. Door genezing laten na ongeveer 6 á 9 dagen kleine korstjes los. Dan is de wenkbrauwkleuring nog niet optimaal.

 

Na een week of vier pas is echt wat van het resultaat te zien. Na in totaal zes weken genezing zie ik je weer terug  om de wenkbrauwen weer na te behandelen door middel van een perfectiebehandeling.

Verschillende technieken

Wat is de hairstroke techniek?

Bij deze techniek wordt met een de PMU-machine rag fijne streepjes in de huid gekrast in de kleur en vorm van haartjes in de wenkbrauw. Eenmaal genezen moet je goed kijken of de haartjes echt zijn of niet. Bij alleen hairstroke-wenkbrauwen is de wenkbrauw licht doorschijnend doordat er tussen de strokes de huid nog te zien is. Na een eerste behandeling is na genezing vaak de scherpte van de strokes een stuk minder en is de bijbehorende perfectiebehandeling meestal nodig om de wenkbrauw echt mooi te maken.  Om meer diepte in de wenkbrauw te krijgen kan dan met een andere kleur pigment gewerkt worden. Door bij de tweede behandelingen de strokes te intensiveren worden de hairstrokes duidelijker. Maar je kan ook kiezen tussen de hairstroke weer nieuwe strokes te plaatsen waardoor de wenkbrauw het meest natuurlijk ingevuld wordt en lijkt op de 3D wenkbrauw.

 

Wat is 3D techniek? 

Simpel gezegd is deze techniek een compacte hairstroke-techniek. Ook deze methode wordt met de PMU-machine gedaan. Er worden kortere hairstrokes in de oorspronkelijke haargroeirichting dicht bij elkaar te gezet. Er kan met verschillende kleuren pigment gewerkt worden en ook kunnen de strokes oppervlakkig en wat dieper in de huid gezet worden. Hierdoor wordt de pigmentatie levensecht. Waar nodig worden de strokes dicht bij elkaar of juist wat verder uit elkaar als het lichter of donkerder moet worden. Dit is een prachtige manier om een wenkbrauw perfect te krijgen. Na zes weken worden tijdens de bijbehorende perfectiebehandeling de puntjes nog even op de i gezet.

 

Wat is schaduwtechniek?

Deze methode werd vroeger gebruikt om de wenkbrauw in te kleuren. Meestal was de kleur donkerder dan de eigen wenkbrauw. Na die behandeling leek het alsof de wenkbrauwen met een potlood waren ingekleurd. Maar jammer genoeg werd de pigmentatie vaak te diep gezet waardoor de pigmentatie een tatoeage werd waarvan de kleur verkleurde naar een onnatuurlijke kleur. Helaas heeft deze verkeerde manier van zetten een tijd lang een slechte reputatie gegeven aan permanente make-up. Maar de tijden veranderen en gelukkig ook de pigmenten en technieken. Want wanneer deze techniek op de juiste wijze met de juiste pigmentkleur wordt aangebracht is het een prachtige methode om een bestaande wenkbrauw te perfectioneren. Bij deze methode wordt met een de PMU-machine het kleurpigment in de huid gepoetst. Omdat de gehele huid onder de wenkbrauw behandeld is zal er na genezing te zien zijn dat de kleur nog niet overal egaal is. Na zes weken volgt de perfectiebehandeling om deze lichte plekjes verder in te vullen. Maar er kunnen dan ook nog hairstrokes over de pigmentatie gezet worden waardoor er ook een 3D resultaat ontstaat. 

 

Wat is de Ombre wenkbrauwtechniek?

Dit is een nieuwe trend. Voor deze manier van wenkbrauwen pigmenteren zijn minstens twee verschillende technieken nodig. Herkenbaar door de opbouw van schaduw- naar hairstroke-techniek of 3D techniek en overlopen van een zachte naar vollere kleur. Er zijn verschillende mogelijkheden in de opbouw van de wenkbrauwen. Een zachte poederige aanzet overlopend naar een vollere wenkbrauw of een volle strakke onderlijn met een poederige schaduw aan de bovenkant van de wenkbrauw. Dit is een hele mooie manier om een wenkbrauw gestileerd te krijgen en lijkt hierdoor wel minder natuurlijk. Na zes weken worden tijdens de bijbehorende perfectiebehandeling de puntjes nog even op de i gezet.

 

Wat is Microblading? 

Of op z’n Nederlands, mesjestechniek. De pigmentatie wordt handmatig aangebracht, dus zonder machine. Net als de machinale manier van pigmenteren is Microblading echt een ambacht. Met klein een steriel speciaal ontworpen kartelmesje worden de wenkbrauwen met een pigment ingekrast. Microbladed wenkbrauwen zijn écht heel natuurgetrouw, omdat de strokes heel subtiel kunnen worden gepigmenteerd. Nog dunner dan met de machine. Deze methode is bijna niet van echt te onderscheiden en uitermate geschikt om bestaande wenkbrauwen mooi op te vullen! Ook na deze behandeling ontstaan er kleine wondjes waar natuurlijk een goede nazorg voor nodig is. Na de eerste behandeling zullen er met een na zes weken één of twee  perfectiebehandelingen nodig zijn voor optimaal resultaat.

Prijzen

Hairstrokes Techniek € 295,-

3D Techniek €295,-

Schaduw Techniek € 295,-

Ombre Techniek € 305,-

Microblading € 295,-

 

Alle prijzen zijn inclusief: 
Één nabehandeling, een intakegesprek, het voortekenen/ in model brengen van de wenkbrauwen, de behandeling en de benodigde after care crème voor thuisgebruik.
Bij een nieuwe pmu behandeling dient de tweede behandeling plaats te vinden binnen 6 tot 8 weken na de eerste behandeling, bij een eventuele 3e behandeling dient ook deze plaats te vinden binnen 6 tot 8 weken na de 2e behandeling.