PMU Wenkbrauwen

Prachtige, volle wenkbrauwen complimenteren de gezichtsvorm en accentueren de ogen, maar helaas zijn we daar niet allemaal mee gezegend. Uiteraard zijn potloden en poeders geschikt voor het tijdelijk verbeteren van de schaarse groei en van slecht gevormde of asymmetrische wenkbrauwen, maar indien je opzoek bent naar een langduriger resultaat, dan is PMU wenkbrauwen een ideale uitkomst. Een oplossing die zelfs van dichtbij geheel natuurlijk oogt en logischerwijs ook veel tijd in de ochtend bespaart.

 

Verschillende technieken

Wat is de hairstroke techniek?

Bij deze techniek wordt met een de PMU-machine rag fijne streepjes in de huid gepigmenteert in de kleur en vorm van haartjes in de wenkbrauw. Eenmaal genezen moet je goed kijken of de haartjes echt zijn of niet. Bij alleen hairstroke-wenkbrauwen is de wenkbrauw licht doorschijnend doordat er tussen de strokes de huid nog te zien is. Na een eerste behandeling is na genezing vaak de scherpte van de strokes een stuk minder en is de bijbehorende perfectiebehandeling meestal nodig om de wenkbrauw echt mooi te maken.  Om meer diepte in de wenkbrauw te krijgen kan dan met een andere kleur pigment gewerkt worden. Door bij de tweede behandelingen de strokes te intensiveren worden de hairstrokes duidelijker. Maar je kan ook kiezen tussen de hairstroke weer nieuwe strokes te plaatsen waardoor de wenkbrauw het meest natuurlijk ingevuld wordt en lijkt op de 3D wenkbrauw.

 

Wat is 3D techniek? 

Simpel gezegd is deze techniek een compacte hairstroke-techniek. Ook deze methode wordt met de PMU-machine gedaan. Er worden kortere hairstrokes in de oorspronkelijke haargroeirichting dicht bij elkaar te gezet. Er kan met verschillende kleuren pigment gewerkt worden en ook kunnen de strokes oppervlakkig en wat dieper in de huid gezet worden. Hierdoor wordt de pigmentatie levensecht. Waar nodig worden de strokes dicht bij elkaar of juist wat verder uit elkaar als het lichter of donkerder moet worden. Dit is een prachtige manier om een wenkbrauw perfect te krijgen. Na zes weken worden tijdens de bijbehorende perfectiebehandeling de puntjes nog even op de i gezet.

 

Wat is schaduwtechniek?

Denk hierbij aan het effect van een poederige wenkbrauw, vergelijkend met wanneer je een wenkbrauwpotlood of poeder aan hebt gebracht. De schaduwtechniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige hairstroke. Bij deze methode wordt met een de PMU-machine het kleurpigment in de huid gepoetst. Omdat de gehele huid onder de wenkbrauw behandeld is zal er na genezing te zien zijn dat de kleur nog niet overal egaal is. Na zes weken volgt de perfectiebehandeling om deze lichte plekjes verder in te vullen. Maar er kunnen dan ook nog hairstrokes over de pigmentatie gezet worden waardoor er ook een 3D resultaat ontstaat.

 

Wat is de Ombre wenkbrauwtechniek?

Dit is een nieuwe trend. Voor deze manier van wenkbrauwen pigmenteren zijn minstens twee verschillende technieken nodig. Herkenbaar door het overlopen van een zachte naar vollere kleur. Er zijn verschillende mogelijkheden in de opbouw van de wenkbrauwen. Een zachte poederige aanzet overlopend naar een vollere wenkbrauw of een volle strakke onderlijn met een poederige schaduw aan de bovenkant van de wenkbrauw. Dit is een hele mooie manier om een wenkbrauw gestileerd te krijgen en lijkt hierdoor wel minder natuurlijk. Na zes weken worden tijdens de bijbehorende perfectiebehandeling de puntjes nog even op de i gezet.