Pro Power Peel

 

De Pro Power Peel is Dermalogica’s meest krachtige peeling tot nu toe.

Het pakt huidzorgen zoals fijne lijntjes/ rimpels, pigmentschade, dehydratatie en acne aan.

 

Wat houdt een Pro Power Peel in?

In de Pro Power Peel werken we met natuurlijke zuren die de bovenste lagen van de huid verwijderen om zo de celdeling en –vernieuwing te stimuleren en verbeteren de textuur en uitstraling van de huid.

 

We gebruiken verschillende formules met verschillende natuurlijke zuren en hoogactieve ingrediënten die een diep werkend en verbeterend effect op de huid hebben. Deze verschillende formules kunnen we binnen één behandeling toepassen door laag op laag te werken. Hierdoor pakken we in een keer meerdere huidzorgen aan.

 

Een Pro Power Peel is een ideale behandeling voor veel verschillende huidzorgen variërend van het verminderen van tekenen van huidveroudering en hyperpigmentatie, het verbeteren van de huidtextuur en hydrateren van de

huid.

 

Wat is het resultaat?

De meeste mensen zullen binnen drie behandelingen zichtbare resultaten ervaren, zoals minder rimpels en fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere huidstructuur. De resultaten zijn mede afhankelijk van de huidconditie en met welke regelmaat je de Pro Power peeling ondergaat.

In een Pro Power Peel worden geen extracties (verwijderen onzuiverheden) gedaan. Voor optimaal resultaat adviseren wij een week voor deze behandeling een ProSkin30 behandeling te boeken om je huid grondig te laten reinigen.

 

 

Mag ik de Pro Power Peel ondergaan?

Aan de hand van een facemapping huidanalyse kan bepaald worden of jouw huidconditie geschikt is voor de Pro Power Peel. Het voornaamste is dat je huid een gezonde barrière heeft (dus niet bij een extreem vochtarme huid, eczeem of psoriasis) en idealiter voorbereid is met dermalogica exfoliatie behandelingen tijdens eerdere gelaatsverzorgingen. Lees ook onze voorzorgsrichtlijnen hieronder!

 

Heb je nog nooit een peeling bij ons ondergaan?

Gezien de intensiteit van de Pro Power Peel willen we eerst jouw huid leren kennen en voorbereiden op de Pro Power Peel. Dit betekent dit dat je eerst een ProSkin moet hebben ondergaan ter voorbereiding op de Pro Power Peel.

 

 

Pro Power Peel voorzorgrichtlijnen

 • Geen exfoliatie of gebruik van vitamine A (Retinol) bevattende producten gedurende 72 uur voorafgaand aan de peeling tot en met drie dagen erna.
 • De huid extra hydrateren 72 uur voorafgaand aan de Pro Power Peel behandeling.
 • Geen directe blootstelling aan zonlicht 72 uur voorafgaand aan de peeling tot 2-3 weken erna.
 • De gezichtshuid niet (nat) scheren minimaal 24 uur voorafgaand aan de peeling.
 • Niet harsen 72 uur voorafgaand aan de peeling tot het moment dat de tekenen van gevoeligheid van de huid door de Pro Power Peel zijn verdwenen.
 • Geen cosmetische of huidverdunnende behandelingen zoals Laser, IPL, microdermabrasie gedurende twee weken voorafgaand aan de peeling.
 • Geen gebruik van Roaccutane gedurende zes maanden voorafgaand aan de peeling.
Contra-indicaties:
 • Cosmetische/ medische procedures zoals Laser, IPL, microdermabrasie in de afgelopen 2 weken
 • Zwangerschap, borstvoeding
 • Actieve koortsblaasje(s) of andere besmettelijke huidaandoeningen
 • Actieve huidaandoeningen (eczeem, rosacea etc).

Nazorg instructies

Direct na de peeling kan de huid roder en gevoeliger zijn dan normaal. Ook kan deze droog en gespannen aanvoelen. Daarnaast is het mogelijk dat de huid binnen een week gaat schilferen en dat er tijdelijk meer pigmentatie zichtbaar is. Deze symptomen zijn normaal, aangezien de huid een vernieuwingsproces ondergaat. Deze bijwerkingen zullen snel verdwijnen wanneer de juiste nazorg wordt gehanteerd. 

 

Ter bevordering van de resultaten is er een nazorg kit beschikbaar voor € 29,95 wat je de eerste dagen na de behandeling kunt gebruiken. Daarna kun je weer overstappen op jouw normale huidverzorgingsroutine.

 

Prijzen:

Pro Power Peel 30 

(Dubbele reiniging, pro power peel en dermal layering)

Duur: 30 minuten

Prijs: € 72,50

 

Pro Power Peel 30 kuur Small

Duur: 3 x 30 minuten

Prijs: € 195,-

 

Pro Power Peel 30 kuur Large

Duur: 6 x 30 minuten

Prijs: € 370,-

 

Pro Power Peel 60

(Dubbele reiniging, pro power peel, ion active serum, masker, dermal layering)

Duur: 60 minuten

Prijs: € 112,50

 

Pro Power Peel 60 kuur Small

Duur: 3 x 60 minuten

Prijs: € 295,-

 

Pro Power Peel 60 kuur Large

Duur: 6 x 60 minuten

Prijs: € 550,-

 

De Pro Power Peel kuurbehandelingen worden uitgevoerd met een tussentijd van 14 dagen.