Gezichtreinigers

Een gezonde huid start met een verzorgende reiniging. Dermalogica staat bekend om haar effectieve dubbele reiniging met de PreCleanse of PreCleanse Balm als eerste stap. Met deze eerste reiniging op oliebasis die gevolgd wordt door een tweede stap zoals de Skin Resurfacing Cleanser wordt ook het vuil dat zich ophoudt in vette substanties (zoals make-up) doeltreffend van je huid verwijderd. Je vindt hier cleansers voor de droge, normale, gevoelige, onzuivere of voortijdig verouderende huid.

Klik op de producten voor meer informatie.

Intensive Moisture Cleanser
Voor de droge huid. Lichte crème cleanser. Spoelt makkelijk af. Zorgt voor een zachte en stralende huid.
vanaf € 45,00
Skin Resurfacing Cleanser
Exfolierende cleanser. Verbetert de huidtextuur. Stimuleert celvernieuwing.
€ 53,00
Ultra Calming Cleanser
Extreem zachte gel/crème cleanser. Gaat de strijd aan met gevoeligheid en prikkelingen. Gemakkelijk af te spoelen met water. Kan ook zonder water gebruikt worden.
vanaf € 45,00
Special Cleansing Gel
Zeepvrije cleanser. Schuimende gel. Verwijdert vuil en make-up resten. Verzacht de huid.
vanaf € 15,00
Precleanse
Cleanser op oliebasis. Verwijdert overtollig talg, UV-filters, waterproof make-up en ander vuil. Ideaal voor een normale tot vette huid. Verwijdert talg zonder de poriën te verstoppen. Verzorgende essentië ... (meer lezen)
vanaf € 17,00
Precleanse Balm
PreCleanse Balm is stap 0 in Dermalogica's dubbele reiniging. Ontdek een frisse, gehydrateerde en ultra schone huid. Ideaal voor de normale tot droge huid.  
vanaf € 15,00
Active Clay Cleanser
Gezichtsreiniger voor de vette huid. Bevat o.a. Kaolin Klei, Binchotan Houtskool en prebiotica. Brengt het microbioom van de huid in balans. Reinigt tot diep in de poriën voor een frisse huid. Vervangt Der ... (meer lezen)
€ 45,00
Clearing Skin Wash
Zeepvrije, schuimende cleanser. pH neutrale, milde gezichtsreiniger. Verwijdert overtollig talg en dode huidcellen. Voor de volwassen onzuivere huid. ... (meer lezen)
vanaf € 45,00
Breakout Clearing Foaming Wash
Voor de (jonge) onzuivere huid. Schuimende cleanser. Verwijdert vuil en overtollig talg. Voorkomt en ... (meer lezen)
€ 22,00
BT-Sonic® Facial Cleansing System
Geavanceerde siliconen borstel. Reinig je gezicht in slechts 2 minuten. Antibacterieel en water resistent. ... (meer lezen)
€ 159,00
Daily Glycolic Cleanser
Cleanser die dode huidcellen verwijdert. Pakt brightness blockers aan, verheldert en hydrateert. Beschermt de huidbarrière voor een stralend gezonde huid. Voor de doffe huid. ... (meer lezen)
vanaf € 41,00