Oog- & lipverzorging

De huid rond de ogen en lippen is dunner en gevoeliger dan de rest van ons gezicht. Dat betekent dat de eerste tekenen van huidveroudering daar als eerste zichtbaar zijn. Een juiste verzorging van de oog-&lipcontouren is dan ook erg belangrijk. Je vindt hier oogverzorging voor de droge, normale, gevoelige, onzuivere of voortijdig verouderende huid. De oogcrèmes voeden, hydrateren en verhelderen. Daarnaast kunnen donkere kringen onder de ogen en droogtelijntjes worden geminimaliseerd. Ook vindt je lipverzorging die helpt bij het herstellen van het volume, hydrateert en de elasticiteit verbetert zodat lijntjes en rimpels zichtbaar zullen verminderen. Klik op de producten voor meer informatie.

Age Reversal Eye Complex
Draait tekenen van huidveroudering terug. Stimuleert aanmaak van collageen en elastine. Versnelt celvernieuwing. Bevat vitamine A (Retinol) - let op met zwangerschap en borstvoeding. ... (meer lezen)
€ 85,00
Awaken peptide eye gel
Ontdek onze nieuwe verstevigende en hydraterende ooggel die wallen en fijne lijntjes direct en blijvend vermindert. ... (meer lezen)
€ 65,00
Biolumin-C Eye Serum
Ultrastabiel vitamine-c oogserum. Verheldert, verstevigt en hydrateert. Vermindert kraaienpootjes en rimpels onder de ogen. Alle huidtypes.
€ 79,00
Multivitamin Power Firm
Intensief verstevigend oogproduct. Gaat de strijd aan met zichtbare lijntjes rondom de ogen. Bevat vitamine A, C en E. Verbetert elasticiteit en verzacht de huid.
€ 79,00
Renewal Lip Complex
Geavanceerde lipbehandeling. Gaat de strijd aan met fijne lijntjes rond de mond. Verzorgt de lippen. Verzacht en hydrateert.
€ 33,00
Stress Positve Eye Lift
Intensief “leave on” oogmasker. Vermindert wallen en donkere kringen. Liftend effect op de ogen.
€ 79,00