Sunday Brush - SPF 50

Sunday Brush is een effectief mineraal poeder wat bescherming biedt tegen de alledaagse schadelijke UVA en UVB stralen en bevat 6 gram poeder.

Het product breng je aan op een zeer simpele manier met een zachte zelfdoserende brush. De natuurlijke mineralen van Sunday Brush trekken niet in de huid en is daarmee geschikt voor elk huidtype, ook voor de gevoelige huid en werkt direct na het opbrengen.

De formule is 100% natuurlijk, zonder chemische toevoegingen en is daarmee uniek in de wereld. Goed voor je huid & gezondheid.

€ 49,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Hoe breng je zonnepoeder aan?

Met de zijdezachte brush breng je je UV bescherming door middel van ronddraaiende bewegingen snel en moeiteloos aan, met als extra voordeel dat het de huid prachtig egaliseert. Voordeel is dat het mineraal poeder op de huid blijft liggen en de poriën niet verstopt of de huid afsluit, het zonnepoeder laat de huid ademen. Kan zowel onder of over make-up worden gedragen.

 

Kan ik zonnepoeder over mijn make up aanbrengen?

Ja, zonnepoeder van Sunday Brush kan je gewoon over je make up aanbrengen. Je kunt het dagelijkse verzorgingsroutine van je huid aanhouden, zoals normaal. Dus ook een dagcrème met SPF is prima, net zoals een foundation. Deze producten kan je allemaal aanbrengen. Daarna als je naar buiten gaat, of later op de dag als je UV bescherming van je dagcrème is uitgewerkt (na twee uur), breng je zonnepoeder van Sunday Brush aan.

 

Hoe lang doe je met een Sunday Brush?

Als je Sunday Brush elke dag intensief gebruikt (om de 2 uur aanbrengt) doe je minimaal 3 maanden met een Sunday Brush. Wij vinden het belangrijk een goede bescherming te bieden, dus zorg altijd voor voldoende dekking!

 

Gebruik van de Sunday Brush

De Sunday Brush applicator werkt op basis van zwaartekracht en in het begin kan het even duren voordat er voldoende poeder in de borstelharen zit. alvorens het op het gezicht aan te brengen. Het poeder komt vrij door de brush op de rug van je hand te houden en ronde bewegingen te maken. Druk de brush op de rug van uw hand zodat de haren uit elkaar komen te staan en maak ronddraaiende bewegingen zodat het poeder zich verder verspreidt.

 

Controleren van poeder dosering

Controleer vervolgens het poeder in de borstel door je duim over de haren te halen. Er moet dan zichtbaar een poederwolk ontstaan. Het is belangrijk om voldoende poeder aan te brengen. Zorg ervoor dat er voldoende poeder in de brush zit om op het gezicht aan te brengen. Breng het poeder ruim en gelijkmatig aan op uw gezicht, hals en nek met kleine ronde bewegingen. Herhaal deze handelingen om extra poeder aan te brengen voor een betere dekking en herhaal dit elke 2 uur gedurende de dag.

 

Tips bij gebruik indien er niet voldoende uitkomt

Houd de brush vast met de haren naar beneden. Tik met uw hand op uw andere hand zodat het poeder een “zetje” krijgt en door de brush haren heen komt. Je ziet het poeder in het midden van de borstel verschijnen. Poeder eerst de hand en daarna het gezicht. Op deze maner kan je goed controleren of er voldoende uitkomt. Het is van belang om goede ronddraaiende bewegingen maken, zodat het poeder zich goed in de borstelharen kan verspreiden.