Lips

Color Crays Matte Lip Crayon
Deze long lasting crayons hebben een crème-achtige structuur, met een matte of sheer (glanzende) finish. De pigment-rijke Color-Crays zijn verrijkt met echt diamant poeder, waardoor een prachtig kleurresultaat wordt bereikt. Door vitamine ... (meer lezen)
vanaf € 25,00
Hydrating Liquid Lip Creme
Deze nieuwe, innovatieve formule, uitgebracht in 6 levendige kleuren zorgen voor een zachte, matte look, die de gehele dag blijft. De fluweelzachte applicator geeft luxueuze hydratatie door een mix van sheaboter en jojoba-olie, voor gezonde ... (meer lezen)
€ 34,50
Intimatte Mineral Matte Lipstick
Deze rijke, trendy en perfect matte lipstick geeft een hoge kleurintensiteit. De Youngblood Intimatte Mineral Matte Lipstick is verrijkt met vitamine E en verzachtende ingrediënten. De kleur breng je moeiteloos aan en geeft een mooie matte f ... (meer lezen)
vanaf € 27,50
Lip Gloss
De stralende Lipgloss van Youngblood bevat was en vitaminen, welke de lippen beschermen en de vochtbalans herstellen. Daarnaast bevat de Youngblood Lipgloss een olie, die een fantastische glans geeft. De houdbare formule verzekert bovendien ... (meer lezen)
vanaf € 33,00
Lip Liner Pencil
Zachte Lip Liner Pencil met natuurlijke oliën, die een vloeiende en gemakkelijke toepassing garandeert. De potloden vormen en definiëren de lippen.  
vanaf € 19,50
Lipstick
Creëer prachtige lippen met deze luxe lipstick en het brede scala aan kleuren. De zijdezachte lippenstiften bevatten een lanolinevrije formule, die bestaat uit een unieke combinatie van natuurlijke oliën, mineralen en candelillawas.   ... (meer lezen)
vanaf € 27,50