Prep & prime

Anti-Shine Mattifier (uit het assortiment)
Een nieuwe, geavanceerde formule om overmatig glimmen te controleren. De Anti-Shine Mattifier zorgt ervoor dat overtollige oppervlakte oliën worden geabsorbeerd, terwijl een plantenextract en pompoenzaadolie de huid zuiveren en in balans bre ... (meer lezen)
€ 65,00
CC Perfecting Primer
Maakt de huid perfect en zijdezacht. Beschikbaar in 2 tinten voor de lichte tot getinte huid.  
vanaf € 51,50
HD Perfecting Powder
Primer om als basis onder de foundation te gebruiken. Verfijnt de poriën, zorgt ervoor dat roodheid en oneffenheden minder zichtbaar worden. Hydrateert de hele dag, werkt kalmerend en is perfect als finishing touch over de foundation voor ee ... (meer lezen)
vanaf € 62,50
Mineral Primer
Deze transparante basis helpt om de make-up gedurende de dag mooi te houden. De lichte, zijdezachte formule verzacht fijne lijntjes en zichtbare poriën. Het is de ultieme voorbereiding van de huid voor het aanbrengen van de make-up en werkt ... (meer lezen)
€ 59,95
Stay Put Eye Primer
Met de Stay Put Eye Prime creëer je een perfecte basis voor een lang houdende oog make-up. Een gewichtsloze, delicate formule die gemakkelijk aan te brengen is op de oogleden. Creëer een egale basis voordat de oogmake-up wordt aangebracht. V ... (meer lezen)
€ 27,75
Ultimate Concealer
Rijke minerale crème-concealer, die een perfecte, zijdeachtige en natuurlijke dekking geeft. Bevat licht reflecterende mineralen, waardoor de huid er egaler uitziet en tevens donkere kringen en fijne lijntjes verbergt. Verkrijgbaar ... (meer lezen)
vanaf € 45,00