HERENgeuren

Acqua Per Uomo
   De geurnoten van de Hersperiden verenigen cyclaam en hout aroma's tot een innemende en vrijheidminnende geur. De geur wordt geïnspireerd door Acqua Di Gio van Georgio Armani  ... (meer lezen)
vanaf € 6,95
Active Man
   De elegante fruitige en houtachtige akkoorden laten deze geur verrassen en maken meteen verliefd. De geur is geïnspireerd door Creed van Aventus.  ... (meer lezen)
vanaf € 6,95
Beach
De citrus topnoot is onmiddelijk aantrekkelijk. Mede door het lichte muskusaroma straalt het parfum een serene en zuivere houding uit. De geur is geinspireerd door Fierce van Abercrombie & Fitch   ... (meer lezen)
vanaf € 6,95
Blue
  De citrus topnoot, opgepept met de jasmijn hartnoot en de houterige basisnoot, creëren een ingevend en ongedwongen parfum. De geur is geïnspireerd door Blue van Chanel.  ... (meer lezen)
vanaf € 6,95
Capri
   De tijdloze mix van citrus en aromatische tonen maakt van deze klassieker een onmisbare uniseks geur. De geur is geinspireerd door Acqua Di Parma  ... (meer lezen)
vanaf € 6,95
Caribbean
   De duurzame geurlijnen van bergamot en lavendel benadrukken een klassieke mannelijkheid die gemoderniseerd wordt door de zachte ambernoot. De geur is geïnspireerd door Sauvage van Dior.  ... (meer lezen)
vanaf € 6,95
Complicdad
   De pittige afgifte van gember met het gekruide aroma van kaneel en mirre creëert een onweerstaanbare en provocerende geur. De geur is geïnspireerd door Pure XS van Paco Rabanne ... (meer lezen)
vanaf € 6,95
Houston
 Een levendige, sensuele en lichtgevende geur die een intense kracht onthult waarin de aroma's van salie, narcis en rozenhout zijn gecombineerd.  . De geur is geïnspireerd door " H24- Hermes" ... (meer lezen)
vanaf € 6,95
Instint
  De emblematische melange geurpiramide bevat oriëntaalse geurnoten, die kracht en vastberadenheid uitstralen. De geur is geïnspireerd door Le Male Jean Paul Gaultier  ... (meer lezen)
vanaf € 6,95
Kent
   De krachtige hartnoten in combinatie met het charisma van ceder en citroen vormen een geur met veel energie. De geur is geinspireerd door K van Dolce & Gabanna  ... (meer lezen)
vanaf € 6,95
Metal Sport
   De geur is geïnspireerd door Allure Home Sport van Chanel. 
vanaf € 6,95
Moment
   De fruitige top noot van dit sensuele parfum, gaat over in innig houterige hartnoten, wat een stijlvol en elegant beeld voor de geest roept. De geur is geïnspireerd door Boss Bottled van Hugo Boss  ... (meer lezen)
vanaf € 6,95
Peak
 De intensiteit van de bergamot samen met de natuurlijke woestheid van leer en de intensiteit van cacao maken dit parfum tot een onvergetelijke ervaring die je de wereld zal laten reizen. De geur is geïnspireerd door Explorer van Mont Bl ... (meer lezen)
vanaf € 6,95
Platinum
   De energieke en krachtige noot van de kruiden, met de zachtheid van de jasmijn, creëren een verfrissend en sensueel parfum. De geur is geïnspireerd door Invictus van Paco Rabanne ... (meer lezen)
vanaf € 6,95
Power
De citrus topnoten, samen met de kaneel, voegen een kruidige frisheid aan het parfum toe, dat nog eens versterkt wordt door de patchouli, een rondom elegant en sensueel parfum. De geur is geïnspireerd door 1 Million van Paco Rabanne  ... (meer lezen)
vanaf € 6,95
Resolu
   Het zachte aroma van oranjebloesem en de aromatische balans van gember en salie maken een gewaagd parfum dat perfect is om te verleiden. De geur is geïnspireerd door Y men van Yves Saint Laurent  ... (meer lezen)
vanaf € 6,95
Root
   De herkenbare samensmelting van de Citrus topnoten, gecombineerd met kardemom en amber, geven aan dit parfum een intens en attractief aroma. De geur is geïnspireerd door Terre D 'Hermes van Hermes  ... (meer lezen)
vanaf € 6,95
Wow Scent
   Een geur vol aromatische tonen die de man een magnetisch karakter geeft en zeer mannelijk is. De geur is geinspireerd door Stronger With You van Emporio Armani  ... (meer lezen)
vanaf € 6,95