HERENgeuren

Acqua Per Uomo
De geurnoten van de Hersperiden verenigen cyclaam en hout aroma's tot een innemende en vrijheidminnende geur.   De geur wordt geïnspireerd door "Acqua Di Gio - Georgio Armani".
vanaf € 7,95
Active Man
Een parfum uit de exclusieve collectie.   De elegante fruitige en houtachtige akkoorden laten deze geur verrassen en maken meteen verliefd.   De geur is geïnspireerd door "Creed - Aventus".  ... (meer lezen)
vanaf € 9,95
Beach
De citrus topnoot is onmiddelijk aantrekkelijk. Mede door het lichte muskusaroma straalt het parfum een serene en zuivere houding uit.   De geur is geinspireerd door "Fierce - Abercrombie & Fitch".   ... (meer lezen)
vanaf € 7,95
Blue
De citrus topnoot, opgepept met de jasmijn hartnoot en de houterige basisnoot, creëren een ingevend en ongedwongen parfum.   De geur is geïnspireerd door "Blue - Chanel". 
vanaf € 7,95
Blue Sand
Een parfum uit de exclusieve collectie.   Yodeyma Eau de Parfum Blue Sand is geïnspireerd door een van de meest exclusieve merken met gecombineerde aroma's van sinaasappel, citroen, bergamot en fruitige noten.   De ge ... (meer lezen)
vanaf € 9,95
Capri
De tijdloze mix van citrus en aromatische tonen maakt van deze klassieker een onmisbare uniseks geur.   De geur is geinspireerd door "Arancia di Capri - Acqua Di Parma".
vanaf € 7,95
Caribbean
De duurzame geurlijnen van bergamot en lavendel benadrukken een klassieke mannelijkheid die gemoderniseerd wordt door de zachte ambernoot.   De geur is geïnspireerd door "Sauvage - Dior".  ... (meer lezen)
vanaf € 7,95
Complicidad
De pittige afgifte van gember met het gekruide aroma van kaneel en mirre creëert een onweerstaanbare en provocerende geur.   De geur is geïnspireerd door "Pure XS - Paco Rabanne".
vanaf € 7,95
Elet
Een parfum uit de exclusieve collectie.   Deze parfum van Yodeyma is een tijdloos en gedistingeerde mannelijke parfum die een van de favoriete geuren zal worden door de topnoot van Kardemom, hout en vanille.   De ... (meer lezen)
vanaf € 9,95
Houston
Een levendige, sensuele en lichtgevende geur die een intense kracht onthult waarin de aroma's van salie, narcis en rozenhout zijn gecombineerd.  . De geur is geïnspireerd door "H24- Hermes". ... (meer lezen)
vanaf € 7,95
Instint
De emblematische melange geurpiramide bevat oriëntaalse geurnoten, die kracht en vastberadenheid uitstralen.   De geur is geïnspireerd door "Le Male - Jean Paul Gaultier".
vanaf € 7,95
Kent
De krachtige hartnoten in combinatie met het charisma van ceder en citroen vormen een geur met veel energie.   De geur is geinspireerd door "K - Dolce & Gabanna".
vanaf € 7,95
Metal Sport
 Metal Sport is een mousserend en fris parfum voor de energieke en verleidelijke man.    De geur is geïnspireerd door "Allure Home Sport - Chanel". 
vanaf € 7,95
Moment
De fruitige top noot van dit sensuele parfum, gaat over in innig houterige hartnoten, wat een stijlvol en elegant beeld voor de geest roept.   De geur is geïnspireerd door "Boss Bottled - Hugo Boss".  ... (meer lezen)
vanaf € 7,95
Peak
De intensiteit van de bergamot samen met de natuurlijke woestheid van leer en de intensiteit van cacao maken dit parfum tot een onvergetelijke ervaring die je de wereld zal laten reizen.   De geur is geïnspireerd door "Explorer - M ... (meer lezen)
vanaf € 7,95
Platinum
De energieke en krachtige noot van de kruiden, met de zachtheid van de jasmijn, creëren een verfrissend en sensueel parfum.   De geur is geïnspireerd door "Invictus - Paco Rabanne".
vanaf € 7,95
Power
De citrus topnoten, samen met de kaneel, voegen een kruidige frisheid aan het parfum toe, dat nog eens versterkt wordt door de patchouli, een rondom elegant en sensueel parfum.   De geur is geïnspireerd door "1 Million - Paco Raban ... (meer lezen)
vanaf € 7,95
Resolu
Het zachte aroma van oranjebloesem en de aromatische balans van gember en salie maken een gewaagd parfum dat perfect is om te verleiden.   De geur is geïnspireerd door "Y men - Yves Saint Laurent". ... (meer lezen)
vanaf € 7,95
Root
De herkenbare samensmelting van de Citrus topnoten, gecombineerd met kardemom en amber, geven aan dit parfum een intens en attractief aroma.   De geur is geïnspireerd door "Terre D 'Hermes - Hermes". ... (meer lezen)
vanaf € 7,95
Wow Scent
Een geur vol aromatische tonen die de man een magnetisch karakter geeft en zeer mannelijk is.   De geur is geinspireerd door "Stronger With You - Emporio Armani".
vanaf € 7,95