ProSkin30

Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zonde of conditie die extra aandacht nodig heeft, bestaande uit 3 modules.

 

Deze behandeling is ideaal voor diegene die hun huid wel extra aandacht willen geven, maar hier eigenlijk te weinig tijd voor hebben. We behalen het maximale in minimale tijd!

 

Op basis van de Face Mapping huidanalyse, ontwerp ik een aangepaste behandeling die gericht is op de individuele behoeften van jouw huid, ter plekke! 

 

Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen.

Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van apparatuur.

 

Wat je kunt verwachten tijdens de ProSkin30:

 

Module 1: Dubbele Reiniging + Facemapping
De dubbele reiniging verwijdert zowel in olie- als in wateroplosbaar vuil van het huidoppervlak en zorgt voor een professioneel schone huid.
Module 2: Maak één keuze uit onderstaande opties
- Exfoliatie
Professionele exfoliatie verwijdert dofmakende dode huidcellen, stimuleert celvernieuwing en verbetert de productopname.
- Extracties (indien nodig)
De Dermalogica extractietechniek is een effectieve en veilige manuele methode om comedonen en andere onzuiverheden te verwijderen. 
- Touch Therapie
Een (drukpunt)massage aangepast aan je huidtype/behoefte. Combinatie van aromatherapie, acupressuur en manuele lymfedrainage. Verlicht spanning, verwijdert afvalstoffen, verbetert doorbloeding en helpt zichtbare tekenen van huidveroudering verminderen.
- Deep Treatment
Intensiveert resultaten met serums en maskers om verschillende huidcondities te behandelen.
Module 3: Dermal Layering
Hydrateert, verzorgt en beschermt de huid om de behandeling te voltooien met een stralende huid.

 

NIEUW: Proskin30 Expert

Een stapje hoger op met Proskin Expert door middel van een level 3 peeling, gebruik van hoogactieve serums en apparatuur zoals dermabrasie of ultrasound.

 

Tijd: 30 minuten

 

Prijzen

Proskin30: € 42,50

Proskin30 Expert: €62,50,-

Extra module: + € 10,00