Natural Facelift Massage

Natural Face Lifting is een manuele verjongingskuur van het gelaat, de hals, en het decolleté, een natuurlijke facelift. Door de combinatie van verschillende intensieve technieken en lymfedrainage wordt de huid op een natuurlijke manier gelift.

 

Al na 1 behandeling heeft de huid een frisse uitstraling, zonder dat je mimiek verloren gaat (zoals bij bijvoorbeeld botox wel zou kunnen gebeuren)!

De behandeling

De Facelift Massage bestaat uit verschillende massagetechnieken, denk aan: bindweefselmassage en verschillende kneedtechnieken. De combinatie van al deze technieken zorgt ervoor dat het resultaat een 'facelift' wordt op een natuurlijke manier. Zonder dat je onder het mes hoeft zal je huid na de eerste behandeling al steviger aanvoelen. Wanneer je dit in kuur verband doet zal het resultaat steeds zichtbaarder worden.

 

Ook werken we aan de afvoer van overtollig vocht, dat het ervoor zorgt dat het transport in de huid beter gaat lopen en stimuleert de afvoer van overige cellen. Kortom er zal een betere stofwisseling ontstaan tussen de cellen en het bloed. De opgestapelde afvalstoffen kunnen worden afgevoerd en dit zorgt voor een gezonde en stralende huid.

 

Natural Face Lifting is een stevige behandeling maar alsnog zal je ontspanning tijdens de behandeling ervaren.

 

Met deze behandeling:
🌸
Vervaag je diepe rimpels.
🌸
Verbeter je de doorbloeding.
🌸
Wordt de hangende huid gelift.
🌸
Krijg je gladdere en meer geopende oogcontouren.
🌸
Krijg je een verbeterde afvoer van afvalstoffen.
🌸
De verschrompelende huid krijgt meer elasticiteit en wordt stakker.
🌸
Stimuleer je de natuurlijke hydratatie van de huid.

 

Prijzen

Optie 1: Powercleanse, Facelift Massage, Dagverzorging

 

Optie 2: Dubbele reiniging, Peeling, Facelift Massage, Serum + Masker, Dagverzorging

€ 62,50

 

€ 92,50